Kaiser

 

 

kontakt

Feedback

Zanimljivosti

Charter na Jadranu

Charter svih plovila na Jadranu ili kako ga neki znaju zvati Yacht Charter Hrvatska je česti naziv za najam jedrilica, rentanje motornih plovila, najam luksuznih jahti i katamarana.

Neovisno o tome jeste li početnik kojemu treba nekoliko sati poduke sa skipperom, jeste li profesionalac u jedrenju ili možda tražite luksuznu jahtu s posadom – jednostavnost našeg pretraživača charter ponude omogućuje Vam da pronađete brod koji odgovara Vašem željama.

 Flota Kaiser Yachting-a sadrži preko 150 modela brodova, a u našoj ponudi nalazi se više od 3000 brodova iz Hrvatske i oko 10000 plovila iz cijeloga svijeta.

 Usluge Kaiser Yachting-a uključuju smještaj na plovilu, višednevni najam plovila, jednodnevne izlete, last minute jedrenja, first minute ponude, veliki izbor skipera, hostesa, i kompletne posade za jahtu, brod ili plovilo.

 U sklopu naših usluga može naći mnogo knjiga o nautičkom turizmu, kao i nautičke karte, informacije o jedrenju u Dalmaciji i Hrvatskoj kulturi.

Kaiser Yachting organizira timska jedrenja, škole jedrenja, škole ronjenja, te regate, tečajeve za skipere.

 

Jedrenje na Jadranu

 Hrvatska ima jednu od najsunčanijih obala u Europi, s više od tisuću otoka, od kojih je svaki drugačiji. Poseban na svoj način. Mnogi su naseljeni, ali svaki je osobit, ima svoju priču i sudbinu. 

 Prvi posjet  jadranskoj obali i otocima putovanje je u nepoznato. Svako će sljedeće putovanje biti povratak već poznatoj ljepoti ove zemlje, uvijek različitoj, ali jednako fascinantnoj. 

 Od sjedenja u konobi promatrajući bistro plavo more do istraživanja unutrašnjosti i mnogobrojnih srednjovjekovnih gradića i utvrda, jedrenja po otocima na jedrilici ili krstarenja na luksuznoj jahti do upoznavanja s hrvatskom kulturom i baštinom kroz šetnju ulicama gradova, mjesta i ribarskih naselja. 

 Naša ponuda sadrži veliki broj organiziranih putovanja, kao što su: jedrenja katamaranom, plovidbe jahtama, jedrenje sa skiperom, charter katamarana, jedrenje dalmatinskim otocima...