Charter na Jadranu

Charter svih plovila na Jadranu ili kako ga neki znaju zvati Yacht Charter Hrvatska je česti naziv za najam jedrilica, rentanje motornih plovila, najam luksuznih jahti i katamarana.

Neovisno o tome jeste li početnik kojemu treba nekoliko sati poduke sa skipperom, jeste li profesionalac u jedrenju ili možda tražite luksuznu jahtu s posadom – jednostavnost našeg pretraživača charter ponude omogućuje Vam da pronađete brod koji odgovara Vašem željama.

 Flota Kaiser Yachting-a sadrži preko 150 modela brodova, a u našoj ponudi nalazi se više od 3000 brodova iz Hrvatske i oko 10000 plovila iz cijeloga svijeta.

 Usluge Kaiser Yachting-a uključuju smještaj na plovilu, višednevni najam plovila, jednodnevne izlete, last minute jedrenja, first minute ponude, veliki izbor skipera, hostesa, i kompletne posade za jahtu, brod ili plovilo.

 U sklopu naših usluga može naći mnogo knjiga o nautičkom turizmu, kao i nautičke karte, informacije o jedrenju u Dalmaciji i Hrvatskoj kulturi.

Kaiser Yachting organizira timska jedrenja, škole jedrenja, škole ronjenja, te regate, tečajeve za skipere.

 

Jedrenje na Jadranu

 Hrvatska ima jednu od najsunčanijih obala u Europi, s više od tisuću otoka, od kojih je svaki drugačiji. Poseban na svoj način. Mnogi su naseljeni, ali svaki je osobit, ima svoju priču i sudbinu. 

 Prvi posjet  jadranskoj obali i otocima putovanje je u nepoznato. Svako će sljedeće putovanje biti povratak već poznatoj ljepoti ove zemlje, uvijek različitoj, ali jednako fascinantnoj. 

 Od sjedenja u konobi promatrajući bistro plavo more do istraživanja unutrašnjosti i mnogobrojnih srednjovjekovnih gradića i utvrda, jedrenja po otocima na jedrilici ili krstarenja na luksuznoj jahti do upoznavanja s hrvatskom kulturom i baštinom kroz šetnju ulicama gradova, mjesta i ribarskih naselja. 

 Naša ponuda sadrži veliki broj organiziranih putovanja, kao što su: jedrenja katamaranom, plovidbe jahtama, jedrenje sa skiperom, charter katamarana, jedrenje dalmatinskim otocima...