Kaiser

 

 

kontakt

Feedback

Zanimljivosti

Last Minute ponude

Last Minute su izuzetno povoljne ponude najma plovila objavljene u zadnji trenutak. Odlučite se na polazak u zadnji čas i - štedite! Broj ponuda je ograničen.

Ozirom da je s približavanjem datuma check-in-a broj slobodnih i povoljnih brodova poprilično ograničen, jedna od prednosti bukiranja last minute plovila u našoj charter tvrtci jest povoljan last-minute buking. Iako je ovakvu pogodnost najlakše realizirati tako da svoje plovilo bukirate 7-12 mjeseci unaprijed (a to možete učiniti već 330 dana prije početka plovidbe), Kaiser yachting charter tvrtka Vam nudi mogućnost bukiranja plovila vrhunskih performansi čak i ako to u tom roku niste stigli napraviti. K tomu, riječ je o plovilima koja su imala malo veću startnu cijenu od onih koja su do ovog časa prodana.
Na našim web stranicama nalaze se plovila i superjahte koji imaju last-minute opciju u proljeće/ljeto 2012. One se trenutno nalaze u marinama duž Jadranske obale u kojima ponuda varira u rasponu od jahti, jedrilica, katamarana do luksuznih motornih plovila. Obzirom da je najčešće riječ o plovilima koja opciju chartera imaju samo u određenom tjednu unutar cijele godine, najbolje je da s nama odmah stupite u kontakt kako bismo provjerili da li je plovilo koje biste htjeli unajmiti dostupno u vremenu u kojem planirate otići na odmor. Svoje upite možete nam poslati na info@kaiser-yachting.com. Rado ćemo odgovoriti na njih i pomoći Vam da što prije bukirate željeni brod.