Kaiser

 

 

kontakt

Feedback

Zanimljivosti

Najam posade

Najam broda s posadom omogućava Vam zabavan, aktivan i nezaboravan odmor u kojem se za Vas brinu iskusni skiperi, vrhunski kuhari i srdačne hostese.

Nudimo Vam mogućnost najma broda sa ili bez posade ovisno o Vašim željama i sposobnostima. Ako ste početnik i nemate nikakvog ili vrlo malo iskustva (te ako ne posjedujete određene dozvole) preporučljivo je da unajmite profesionalnog skipera. Osim što će brinuti za sve vezano uz plovidbu, skiper je stručnjak koje možete pitati za svajet, on vam može predlagati rute i dati odgovore na većinu pitanja vezanih uz jedrenje i more.

 Ukoliko želite osobu koja će vam pomoći u održavanju broda, kuhanju, čišćenju i kupovini, možete unajmiti hostesu. Također je moguće unajmiti kuhara koji će u potpunosti preuzeti brigu o kuhinji i pripremiti za vas svaki obrok. Četvrti mogući član posade je mornar koji skupa sa skiperom brine o brodu, npr. prilikom uplovljavanja u neku luku ili marinu.

 Bez obzira koliko članova posade unajmite, morate imati na umu da su hrana i ležajevi za njih vaša briga i odgovornost. Oni su tu da bi vam pomogli na brodu, no nemojte se prema njima ponašati kao prema osobnim slugama, nemojte zaboraviti koji su njihovi pravi poslovi i zaduženja kako biste zajedno proveli ugodnih tjedan ili više dana odmora.