Održavanje brodova

Brod, bio nov ili star, iziskuje održavanje i ulaganja koja će ga održati „na životu“. Usluga održavanja plovila namijenjena je prvenstveno vlasnicima brodova koji žele ovaj posao prepustiti stručnjacima.

Zašto je profesionalno održavanje broda važno? Jer je dobar servis najsigurnija plovidba. Kad je riječ o održavanju vašeg plovila, naša charter tvrtka nudi vam usluge servisiranja plovila koje su puno više od običnog čišćenja te uključuju sve što je potrebno da bi tankovi, čelične strukture i oprema vašeg broda funkcionirali što je moguće bolje, bez nepotrebnih komplikacija.

 Usluge održavanja nudimo vam neovisno o tome da li je vaš brod u charteru ili ne. Dakle, kako vlasnicima brodova koji su u mogućnosti brinuti se o svom morskom ljubimcu (ili ljubimcima) koliko je to potrebno da bi plovidba bila sigurna, tako i onima koji nisu.

Sigurna plovidba- najbolja plovidba

 Pravilno održavanje je važno jer ako se pravilno ne održava za plovilo u zimskom periodu raste rizik od negativnih posljedica. Vjerojatnost da dođe do kvara plovila te da na proljeće nema mogućnosti isplovaljavanja se intenzivno povećava. Prazne baterije ili zaleđeni tankovi samo su neki od primjera neželjenih kvarova koji se mogu ispriječiti između vas i sigurne plovidbe, a koji su, naravno, i generatori dodatnih troškova. Upravo zato postojimo mi- tu smo da učinimo sve što je potrebno da se to ne dogodi baš vama.

Paleta usluga

 Savjetujemo vam da svoje brige prepustite nama. Priuštite si pravilan, jednostavan i povoljan servis vrijedne imovine i bezbrižno uživajte u svom plovilu i morskim blagodatima.

 Ovo je paleta naših servisnih usluga:

 - vađenje plovila na kopno i kompletna priprema za sezonu
 - održavanje i popravak svih vrsta motora, rada punjača baterija, električnih i hidrauličnih instalacija
 - konzerviranje vanbrodskih motora
 - vanjsko održavanje plovila koje obuhvaća sve od čišćenja do bojenja, zamjene i popravaka ključnih dijelova broda te provjeru veza
 - stolarski radovi
 - skladištenje jedara
 - servis rashladnih uređaja
 - skladištenje posteljine (tokom zime) i gumenjaka

 Bilo da oživljavamo jahtu, stvaramo malo dodatnog sjaja ili nastavljamo redovni program održavanja plovila, naš posao shvaćamo krajnje profesionalno, te posebnu pažnju pridajemo detaljima.

 Ova usluga se može prilagoditi tako da odgovara svim potrebama i budžetima. Sve servisne usluge charter tvrtke Kaiser yachting odnose se kako na jedrilice, tako i na motorna plovila, katamarane i luksuzne jahte. Javite nam se, rado ćemo pomoći i vama!