Kaiser

 

 

kontakt

Feedback

Zanimljivosti

One Way Charter

Želite li prilikom najma plovila uštedjeti 250 €, a doživjeti što više? Želite li provesti svoj odmor ploveći s jednog mjesta na drugo, a ne brinuti o svom brodu? Nudimo Vam jedinstvenu priliku.

Ukoliko plovidbu želite završiti u luci različitoj od one koja vam je polazište, Kaiser Yachting vam nudi mogućnost One way chartera. Ponuda se odnosi na jedrilice i katamarane sa ili bez skipera. Izbor je, dakako, na vama, no, odlučite li se za One way charter opciju sa skiperom nećete morati brinuti da li ste plovilo na vrijeme vratili u luku-polazište jer će taj dio posla skiper odraditi umjesto vas.

  S One way charterom bit ćete u poziciji da svoju plovidbu organizirate prema vlastitim idejama i željama, te da o jadranskoj obali i otocima doznate više nego kroz klasični charter. Ako ste zainteresirani za One way charter, neka to bude iskustvo za pamćenje.

  Kaiser yachting već sada može bukirati za vas slijedeće One way chartere rute: Split ,Trogir- Dubrovnik ili Dubrovnik- Split,Trogir, Šibenik- Dubrovnik ili Dubrovnik- Šibenik, Pula, Rovinj- Šibenik, Split ili Šibenik, Split- Pula, Rovinj.

  Cijena ove usluge naplaćuje se između 300 i max. 400 eura a visina tarife ovisi o nekoliko faktora, od kojih su najvažniji veličina plovila, udaljenost dvije baze i samog chartera. Zbog duže rute, Kaiser Yachting vam preporučuje da vaše plovilo ne bude manje od 35 stopa, te po mogućnosti malo veće od 35 stopa.

  U cijenu naše usluge One way chartera uključeni su i cijena hrane i goriva te skiperske usluge. Ukoliko u nju nije uključena cijena marine u One way bazi, ona se dodatno naplaćuje, i u tom slučaju plaća na licu mjesta. Na primjer, ako je cijena sedmodnevnog One way chartera 2000 eura, a jedrilica kojom želite doploviti do Dubrovnika smještena u Splitu, plaća se puna tjedna cijena od 2000 eura, zatim, One way fee po cjeniku chartera i, ako je potrebno, marina u Dubrovniku.

Specijalne One way ponude

Specijalne One way ponude Kaiser Yachting-a jesu One way charter-i (npr. Dubrovnik- Split) s popustom One way fee-a. U sklopu ovih ponuda klijenti koji će preuzeti plovilo nisu dužni platiti punu cijenu One way fee-a već ju moraju odraditi. Tjedan dana One way chartera u ovakvom aranžmanu stoji 1600 umjesto 2000 eura.