Škola Jedrenja

Obuhvaća učenje osnovnih vještina bez kojih je nemoguće krenuti na put. Osim osnova jedrenja svladavaju se i temeljne mornarske vještine, uči životu na brodu te životu s morem i na moru.

 

Početni tečaj

 Obuhvaća učenje osnovnih vještina bez čijeg poznavanja je nemoguće krenuti. Osim osnova jedrenja svladavaju se i temeljne mornarske vještine, uči životu na brodu te životu s morem i na moru. Bez poznavanja vještina koje se svladavaju na ovom tečaju, nemoguće je pristupiti bilo kojem naprednijem. 

 

Tečaj - krstarenje

 Ovo je idealan tečaj za one koji su završili početni tečaj, no zbog vremenskih razloga zanemarili svoja znanja. Priviknite se ponovo na brodski život te pripremite za neki od viših tečajeva uživajući u atraktivnom jedrenju kroz akvatorij Kornata.

 

Napredni tečaj

  U okviru ovog tečaja naučit ćete sve što je potrebno za samostalno jedrenje. Nakon što svladate jedrenje sa spinakerom, plovidbu noću, privez i odvez uz pomoć motora i jedara te još neke složene vještine spremni ste za svoje prve samostalne morske milje.

 

Regatni tečaj

 Savladali ste prva dva tečaja i želite nešto više, nešto izazovnije? Sudjelujte u jednoj od natjecateljskih regati na Jadranu. Polaznici ovog tečaja naučiti će sve o regatama te sitnim trikovima koji mogu dovesti do pobjede, a proizlaze iz bogatog iskustva predavača. Vrhunac tečaja predstavlja sudjelovanje na jednoj od jadranskih regata.

 

Gurmanski tečaj

 Ljubitelji ukusne izvorne dalmatinske kuhinje ovim tečajem doći će na svoje. Jedreći atraktivnim predjelima bit će u prilici sami uloviti svoju večeru koju će pripremiti iskusan kuhar Živko. On će rado i podučiti znatiželjnike svom kulinarskom umijeću.

 

Transadriatic tečaj

 Što više jedrite, to ćete biti znatiželjniji. Otisnite se na otvoreno more ususret izazovima i saznajte što se nalazi s druge strane Jadranskog mora. Uhvatite se u koštac sa zimskim vremenskim prilikama jedreći do poluotoka Gargano, na talijanskog obali Jadrana.

 

Tečaj "Povratna karta do Malte"

 Ukrcajte se na jedrilicu koja će Vas odvesti na uzbudljivo dvosmjerno putovanje do Malte. Bit ćete u prilici proći 600 nautičkih milja u ovom pravom off-shore putovanju. Malta, egzotični mediteranski otok bogat poviješću, dočekati će vas jednako atraktivno i zimi i ljeti.

 

Avantura kao odmor - jedrenje kao igra!