Team building

Jedrenje u timu je program dizajniran u cilju podizanja grupne produktivnosti. Najam jedrilica omogučuje vam da kroz team building upoznate dinamičnu i izazovnu okolinu s timom.

Team building jedrenje je program dizajniran u cilju podizanja produktivnosti grupe. Dinamičnu i izazovnu okolinu možete upoznati jedrenjem sa svojim vlastitim timom. Hrvatska obala, duga 1777 km nudi vam prekrasne destinacije i izazove kojima jednostavno nećete moći odoljeti. Program građenja tima u ponudi je duž cijele hrvatske obale. Odlučite se za rute jedrenja, svoj tim ili skipera  sve ovisi o vašem iskustvu i sposobnosti. 

 

 

 

Team Building Hrvatska

 

Motivirana ekipa, višak adrenalina, šibanje vjetra, mora i soli te prekrasan pitoreskni okoliš, omogućuje vam jedriličarski team building. Možete izabrati svoje destinacije, jedrilicu i svoje ljude s kojima ćete lakše doći do cilja, a uz sve to poboljšati način grupnog rada i solidarnost.

Sami naravno određujete i vremenski rok boravka koji može biti jednodnevni, tjedni i vikend boravak od kojih je ovaj zadnji najuobičajeniji i najpopularniji. Hvalospjevima o mogućnosti i ponudama u Hrvatskoj, pribrojiti ćemo još i ovaj način zabave i opuštanja. Srednji Jadran je kao magnet za nautičare, blizina većih gradova Zadra i Trogira omogućava vam dobru poziciju za kretanje i snabdijevanje potrepštinama koje put iziskuje.

 

 

Team building Šibenik

 

Na sutoku  šibenskog i zadarskog otočja smješteni su Kornati. Prema legendi ovo otočje je nastalo kada je Bog, ne planirajući, ostatak bijelog stijenja pobacao u more i kada se osvrnuo vidio je da je dobro i odlučio da tako i ostane. Arhipelag Kornata, pomalo bizaran i začuđujuće lijep, predstavlja pravi izazov i pobuđuje dozu strahopoštovanja a prave entuzijaste oduševiti će razvedenost obale. Krećući se prema Jugu na horizontu se izdiže otok Vis, Issa-što je nekada značilo utvrđeni otok. Poznatiji a ujedno i veći otoci Viškog arhipelaga su: Palagruža, Biševo, Sv. Andrija, Jabuka, Brusnik... 

 

 

Team Building Split

 

Vis je dobro poznat po viškoj regati, dugoj 32 nautičke milje koja se održava na ruti Split-Vis. Divlju i istinsku ljepotu ovog otoka moguće je ponekad uočiti samo sa mora. Južna obala izložena je vjetrovima i valovima otvorenog mora. Zaljev Komiže je strm i kamenit a izložen je također zapadnim i južnim vjetrovima, pa uz ovakve uvjete ne preostaje ništa drugo nego vjetar u jedra i na put. Ovaj otok neki zovu i nautički kutak, oni neiskusni i malo manje spretni mogu svoje vještine usavršiti u školi jedrenja na Visu.


Reisevista.de - Das Verzeichnis zum Thema Reisen, Freizeit und Urlaub